Rondleidingen

Rondleidingen voor groepen

De Educatieve Dienst biedt een ruime waaier aan geleide bezoeken, waarbij zowel technische, historische, militaire als sociale aspecten worden besproken. U heeft interesse voor technologische evolutie? Volg de gids voor een rondleiding in de luchtvaarthal, bij de tanks of de marine. Indien u liever een historische periode uitdiept, kunt u zich de gebeurtenissen uit de middeleeuwen, het Russische Keizerrijk, België in de 19de eeuw, de Eerste Wereldoorlog (de zaal interbellum / Tweede Wereldoorlog is tijdelijk gesloten) laten vertellen. Door transversale bezoeken komt u dan weer alles te weten over de Belgische dynastie, de propaganda of de evolutie van de museologie. 

Rondleidingen worden verzorgd door de Educatieve Dienst. Tegen betaling kunt u een rondleiding krijgen in het Frans, Nederlands, Engels of Duits.

Reservatie ten minste 3 weken op voorhand!

U kunt het Museum ook vrij bezoeken. We vragen u echter wel vooraf contact met de Educatieve Dienst op te nemen, zodat we de haalbaarheid van uw bezoek kunnen evalueren (02 737 79 07 - 02 737 78 07).

Een rondleiding duurt ongeveer 1u30 en kost voor groepen tot maximaal 25* personen:

60 euro voor studenten (week)
70 euro voor studenten (weekend)
77 euro voor volwassenen (week)
87 euro voor volwassenen (weekend)
Na 18u00: tarief op aanvraag

* Schatten van het Russiche Keizerrijk, Interbellum, Tweede Wereldoorlog: maximaal 15 personen per groep

Informatie en reservatie:
02/737.79.07
reservatie@warheritage.be